25 Ocak 2013 Cuma

Esenyurtlu konutzedeler güçbirliğine gidiyor…


Esenyurtta imara aykırı şekilde normalinden çok daha yüksek binalar yapan inşaat firmalarının mağduru olun konutzedeler, internetteki sosyal ağlarda örgütlenerek güçbirliği yapma kararı aldı. içinde bulundukları mağduriyeti aşmaya çalışan Esenyurtlu konutzedelerin, ortak yapacakları ilk eylem 10 Şubatta gerçekleşecek…


Emsallerin çok çok üzerinde binalar yapan, ancak daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin duruma el atması sonucu inşaatları yarıda kalan Esenyurt’taki inşaat şirketlerinin mağdur ettiği konutzedeler, internette facebook ve twitter gibi sosyal ağlarda örgütlenerek güçbirliği yapma kararı aldı.
Esenyurt’ta yükselen yaklaşık 25 civarındaki projeden ev alan konutzedelerin ilk buluşması, 11 Şubat’ta yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’ndan bir gün önce gerçekleşecek. 10 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde inşa edilen Fi Tower önünde buluşacak olan konutzedeler, burada yapacakları basın açıklaması ile kamuoyunun ve yetkililerin dikkatini yaşadıkları mağduriyetlere çekmeye çalışacaklar.
Facebook’ta kurdukları gruplarda duyurular yapan ve diğer mağdurlara ulaşmaya çalışan konutzedeler, 10 Şubat’ta yapılacak buluşmanın hazırlıklarına şimdiden başladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder